SPREADING JOY

2019

Înainte ca 12Senses să existe, Giulia a lucrat la o cofetărie la care visase încă de la 16 ani, făcând deserturi cu ciocolata favorită - Nutella. Inspirată de propria poveste, a început să contureze un concept adresat fetelor de vârsta ei, cărora să le facă zilele mai frumoase și să le aducă zâmbetul pe buze. Din propriul apartament a pus bazele 12SENSES, un concept parfumat unic pe piață - primul abonament la parfumuri de brand. Pornind de la ideea de a face accesibilă purtarea parfumurilor de brand și diversificarea colecției, Giulia a început să caute distribuitori de parfumuri care să îi permită decantarea parfumurilor, sticle în care să facă decantul și tot ceea ce presupunea aducerea la viață a unei astfel de idei inovative.

JUST OPEN

2020

Încă de la lansare, fiecare colet a fost mai mult decât un simplu pachet cu parfum, ci o experiență senzorială care se repetă lună de lună, transformând fiecare livrare într-un eveniment așteptat cu nerăbdare.

GRADUATED

2021

Primul video postat pe TikTok despre modul în care funcționează abonamentul 12Senses a devenit viral. Până atunci, 12Senses era un mic univers al parfumurilor de brand, cu stocuri limitate, și adesea fără produse de la o lună la alta. A urmat o perioadă de aproximativ 11 luni în care Giulia a ținut legătura cu fiecare dintre cliente. În fiecare zi se reînnoiau abonamente, pe fiecare dintre ele le suna și soluționa problemele prin întârzierea coletelor sau înlocuirea parfumului ales pentru luna respectivă cu un altul din stoc. Pariul pe o conexiune reală a funcționat, iar astfel comunitatea 12Senses a luat naștere.

FAM, I HAD A DREAM

2022

Creșterea 12SENSES a făcut ca viziunea Giuliei să se dezvolte, iar în iulie 2022, 12Senses lansa prima colecție de parfumuri și o gamă de cosmetice naturale, toate acestea produse în serii limitate. Începând cu numele produselor, ingredientelor, ambalajelor și modul de comunicare, viziunea Giuliei contura un univers care isi propunea sa aducea fiecare persoană mai aproape de propriile simțuri.

12SENSES CLUB

2023

Luând naștere pentru a fi mai aproape de comunitate, 12SENSES Club a devenit un eveniment mult așteptat în fiecare lună. Întâlnirile din diverse locații din București, anunțate pe Instagram, se epuizau în doar câteva minute de la anunțare. A fost un an în care totul a făcut sens. Un an plin de recunoștință, creativitate, bucurie și visare.

YOUR SAFE SPACE

2024

La 12Senses, misiunea noastră este de a te face să te simți bine. Credem că fiecare poveste este unică, iar prin produsele noastre încercăm să îți aducem bucuria noastră, transformând fiecare moment într-o oportunitate de creștere personală, bucurie și descoperire. Credem cu tărie că fiecare femeie merită să aibă un spațiu sigur în care să se simtă încrezătoare, susținută și inspirată. Prin intermediul produselor noastre, dorim ca fiecare femeie să se simtă mai bine în pielea ei. Totodată, misiunea noastră este să construim un mediu pozitiv și sigur, unde fiecare poate explora și îmbrățișa visurile sale.