Regulament promoție crăciun

Acest document contine conditiile generale contractuale care se vor aplica vanzarilor realizate de East Perfume Industries SRL prin intermediul magazinului virtual “12senses.ro”, gazduit pe site-ul www.12senses.ro.

In acest sens, plasarea unei comenzi in cadrul magazinului on-line implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului.

Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile concrete privind plasarea comenzii si conditiile livrarii unui produs pe site-ul nostru, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos.

In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0726252400

Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica conditiile contractuale, astfel ca va recomandam, ca inainte de fiecare cumparare, sa cititi Termenii si conditiile afisate pe site.
Aceste modificari sunt valabile de la data afisarii iar fiecare comanda este supusa Termenilor si conditiilor in vigoare la data efectuarii comenzii.

Despre noi

East Perfume Industries SRL, este o societate comerciala inregistrata in Romania, cu sediul in Bucuresti, Aleea Campul cu Flori nr. 2a, bl. 17b, sc. 1, ap.1, Sector 6, numar de ordine in Registrul comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti J40/11440/2019, CUI 41578428, ce are ca principala activitate comercializarea de produse cosmetice, respectiv parfumuri.

Definitii

„Comanda” este acea forma de comunicare electronica ce intervine intre noi si Client, prin care Clientul solicita livrarea produsului selectat, pe care Clientul este de acord sa il primeasca si sa il plateasca.

„Contract” reprezinta acesti termeni si conditii impreuna cu Comanda, confirmata printr-un e-mail

„Client” este acea persoana fizica sau juridica care a lansat o Comanda prin intermediul Magazinului si a carui Comanda a fost confirmata.

„Utilizator” este orice persoana fizica sau juridica care foloseste Site-ul, incluzand accesul, navigarea sau crearea unui cont pe Site.

“Produsul” reprezinta parfumurile originale, reimbuteliate si reambalate de subscrisa ce provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

“Abonamentul” reprezinta procedeul comercial de vanzare a unuia sau mai multor Produse, comandate prin intermediul Magazinului care sunt livrate Clientului periodic, intr-o perioada de timp determinate, in ordinea de preferinta indicata, in temeiul unei plati prealabile unice sau unor plati lunare succesive.

„Magazinul” este magazinul virtual gazduit pe site-ul www.12senses.ro, proprietatea East Perfume Industries SRL si care permite plasarea comenzilor pentru produsele aflate in oferta comerciala a subscrisei.

“Site” este site-ul web avand adresa www.12senses.ro.

Acord privind comunicarea prin mijloace electronice

Prin acceptarea prezentelor conditii, va exprimati consimtamantul cu privire la faptul ca orice informatie, acord, clauza in legatura cu incheierea, executarea sau incetarea Contractului va fi transmisa in mod electronic si ca acest mod de transmitere are valoarea inscrisurilor sub semnatura privata, cu exceptia cazului in care o dispozitie legala imperativa prevede altceva.

Lansarea si confirmarea comenzii

Prin completarea si finalizarea unei Comenzi, Clientul accepta oferta cu privire la vanzarea Produsului in conditiile stabilite in prezentul Contract.

Momentul incheierii Contractului este atunci cand subscrisa transmite catre Client o confirmare a Comenzii prin mesaj e-mail, fara a fi necesara nicio alta confirmare de primire din partea Clientului.

O comanda neconfirmata potrivit celor de mai sus, nu are valoarea unui Contract intre subscrisa si Client.

Produsele

Drepturi acordate. Subscrisa acorda Clientului, in schimbul platii Pretului, un drept de proprietate asupra Produselor comandate, cu respectarea termenilor Contractului.

Drepturi rezervate. Renuntare. Magazinul, Produsele, grafica, logo-urile, imaginile, sunt elemente protejate de drepturile de proprietate intelectuala.

Faptul ca nu ne asiguram de o respectare stricta a Contractului de catre Client nu constituie o renuntare asubscrisei la niciunul dintre drepturile pe care le avem.

Pret

Pretul corespunzator Produsului achizitionat este cel specificat pe Site si rezulta in mod explicit din Comanda finalizata de Client si confirmata de subscrisa. Preturile Continutului nu includ TVA.

Preturile pot suferi modificari si se vor aplica exclusiv comenzilor ulterioare.

Produsele pot fi puse la dispozitia Clientilor si in schimbul platii unui Abonament, conditiile comerciale concrete urmand a fi afisate in mod distinct in Site.

Pretul abonamentului va fi cel afisat pe Site la momentul lansarii Comenzii si nu poate suferi modificari.

Plata pretului abonamentului se poate realiza in avans, integral sau partial, in transe lunare egale cu perioada de valabilitate a abonamentului. Neplata unei transe intermediare ne da dreptul sa refuzam livrarea aferenta lunii pentru care nu s-a inregistrat plata dar nu determina pierderea discount-ului aplicat abonamentelor.

Plata

Plata pretului Produselor sau a Abonamentelor comandate se face on-line, prin intermediul serviciului MobilPay aflat in proprietatea si administrarea operatorul Netopia Payments.

Facturare

East Perfume Industries SRL va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, Clientul avand obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii.
Factura in original va fi transmisa odata cu Produsele, la momentul livrarii.

Crearea contului propriu

Te invitam sa iti creezi un cont propriu pentru:
– a avea acces la propriile date personale pe care le poti modifica sau sterge,
– a tine evidenta comenzilor (finalizate sau nefinalizate),
– a beneficia de puncte ce pot genera avantaje comerciale, potrivit campaniilor noastre promotionale,
– a realiza setarea optiunilor din magazinul on-line, respectiv alegerea parfumurilor ce urmeaza a fi distribuite pe baza de abonament.

Livrare

Subscrisa se obliga sa expedieze („Produsul”) numai dupa receptionarea platii, in sistem de livrare proprie sau prin servicii de curierat, la locatia indicata de Client, in cadrul Comenzii.

Ne asumam obligatia de a efectua livrarea Produselor exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Cheltuielile de livrare nu sunt incluse in pretul Produselor si sunt evidentiate separat.

Valoarea acestor cheltuieli este afisata distinct de catre subscrisa si va fi suportata de catre Client.

Prin lansarea Comenzii Clientul accepta si costurile de livrare in cuantumul afisat pentru fiecare produs in parte.

Ne angajam sa livram Produsele nu mai tarziu de 30 de zile de la data la care Clientul a transmis Comanda.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, ne asumam obligatia de a anunta Clientul in legatura cu noul termen estimat de finalizare a livrarii.

Daca vom primi informatii eronate legate de facturarea sau livrarea Produselor, se va stabili un nou termen de onorare a Comenzii.

In situatia in care nu ne putem indeplini obligatia de livrare din cauza faptului ca Produsul este indisponibil, va informa Clientul despre aceasta imposibilitate si vom returna contravaloarea Produsului in termen de 30 de zile de la incasarea pretului (daca este cazul).

Subscrisa va ambala corespunzator Produsele si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Transferul proprietatii si al riscurilor

Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii de catre Client.

Finalizarea livrarii este confirmata de catre Client sau orice alta persoana care locuieste la locatia indicata in Comanda prin semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul East Perfume Industries SRL.

In cazul livrarii prin curier, acesta din urma nu este autorizat sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare.

Denuntarea unilaterala

Clientul are dreptul sa notifice in scris East Perfume Industries SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O. U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Denuntarea unilaterala este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, Clientul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris subscrisa, la adresa sediului social ca renunta la cumpararea Produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Produsului.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a Contractului de catre Client, ne asumam obligatia sa rambursam sumele platite de catre acesta in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii, fara a solicita cheltuieli suplimentare aferente rambursarii sumelor.

Conditii de returnare in caz de denuntare unilaterala

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Client.

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Client si care nu se afla in stocul uzual dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti) sau costurile de ambalare speciala.

Garantii

Toate produsele comercializate prin intermediul Site-ului beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

Produsele sunt originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Produsele sunt reimbuteliate de subscrisa in conditii care asigura pastrarea proprietatilor initiale, intr-un laborator atestat si certificat si sunt reambalate de subscrisa cu indicarea denumirii originale, a tipului de produs (parfum/apa de parfum, apa de colonie, etc) si a producatorului original.

In cazul Produselor vandute si livrate de East Perfume Industries SRL, certificatele de garantie, atunci cand este cazul, sunt emise direct de producator.

Produsele beneficiaza de un termen de garantie legala de 2 ani si orice lipsa de conformitate aparuta in cadrul acestui termen va fi asumata de catre subscrisa, fara costuri suplimentare pentru Client.

În cazul lipsei conformității, Clientul are dreptul de a solicita, fără plată:

  • repararea/inlocuirea produsului daca se constata o defectiune tehnica a recipientului in care este ambalat,
  • înlocuirea produsului daca neconformitatea tine de proprietatile produsului.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unui termen ce nu poate depăși 14 zile calendaristice de la data la care Clientul ne-a restituit Produsul pe baza unui document de predare-preluare.

In cazul defectelor multiple sau repetate, Clientul este indreptatit la renuntarea la achizitie si restituirea pretului achitat. Defect repetat exista atunci cand acelasi defect, care impiedica folosirea normala, a fost inlaturat de cel putin 2 ori in perioada de garantie si a reaparut. Defecte multiple inseamna cel putin 3 defecte care impiedica folosirea normala.

Termenul de garantie se socoteste de la data livrarii Produsului catre Client iar subscrisa este responsabila pentru toate viciile Produsului prezente la data livrarii sau care apar in interiorul termenului de garantie.

In cazul in care Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din Site, acesta se poate returna la adresa sediului social, fara nici un cost suplimentar din partea Clientului, dupa ce in prealabil a fost trimisa o notificare in scris.

Sesizarea privind deficientele produsului se face in scris la adresa de e-mail contact@12senses sau la adresa sediului social.

Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii sau indicarea numarului de comanda.

Clientului ii va fi rambursata contravaloarea Produsului intr-un cont bancar sau sub forma de voucher, la alegerea sa.

Orice sesizare privind neconformitatea va fi procesata fara intarziere, iar clientul va fi informat despre constatarile facute.

Dreptul la despagubiri

Clientul va avea dreptul sa solicite despagubiri pentru prejudiciile aparute ca urmare a neexecutarii totale sau partiale a Contractului de catre East Perfume Industries SRL.

Responsabilitatea pe care o avem ca si furnizor de produse este limitata la pretul platit pentru achizitia la care se refera reclamatia dumneavoastra.

Niciuna dintre conditiile prevazute de prezenta clauza nu afecteaza drepturile pe care legea le recunoaste persoanelor in calitate de consumatori.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

Frauda

Prin utilizarea Site-ului Utilizatorul/Clientul isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschide pe Site.

In consecinta, Utilizatorul/Clientul este singurul responsabil de asigurarea securitatii parolei contului sau a altor date de acces.

In cazul in care securitatea contului detinut este compromisa, este necesar sa fie anuntata imediat subscrisa, in calitate de administrator al Site-ului.

East Perfume Industries SRL nu poate fi facuta responsabila pentru daunele cauzate Utilizatorilor/Clientilor/oricaror terti prin utilizarea neautorizata a contului.

Cesionarea si subcontractarea obligatiilor

East Perfume Industries SRL poate cesiona catre si/sau subcontracta catre terti o parte sau integralitatea serviciilor ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Cu toate acestea, subscrisa va fi intotdeauna responsabila fata de Client pentru indeplinirea corespunzatoare a tuturor obligatiilor asumate prin Contract.

Legea aplicabila. Jurisdictia

Contractul este incheiat in limba romana.

Clientul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna aceste conditii contractuale, precum si disputele de orice fel care ar putea sa apara intre Clienti/Utilizatori si East Perfume Industries SRL.

In cazul unor eventuale dispute, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta de drept comun, in conformitate cu legile romane in vigoare.