Politica de confidentialitate

Introducere

Tratăm cu seriozitate și responsabilitate confidențialitatea datelor cu caracter personal iar securitatea acestora reprezintă o prioritate pentru noi.

De aceea, ne angajăm să respectăm noile reguli impuse de Regulamentul European nr. 2016/679 denumit “Regulamentul” în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. 

Prin intermediul prezentei politici iți explicăm ce date cu caracter personal prelucram,  cum le colectăm, cum le folosim și, mai ales, cum iți protejăm aceste date.

De asemenea, te informăm și asupra drepturilor de care beneficiezi și te ghidăm cu privire la modalitatea de exercitare a acestora.

Despre noi

East Perfume Industries SRL este o societate comercială înregistră în Romania, cu sediul in București, Aleea Câmpul cu Flori nr. 2a, bl. 17b, sc. 1, ap.1, Sector 6, număr de ordine in Registrul comerțului de pe lângă Tribunalul București, J40/11440/2019, CUI 41578428, ce are ca principală activitate comercializarea de produse cosmetice, respectiv parfumuri.

Comercializarea produselor noastre se face prin intermediul magazinului on-line gazduit de www.12senses.ro.

Reprezentantul legal al societății este Giulia Dinu și poate fi contactat la adresa sediului social mai sus menționată dar și la adresa de e-mail contact@12senses.ro .

Din punct de vedere al Regulamentului, East Perfume Industries SRL este operator de date cu caracter personal și are desemnată o persoană responsabilă cu protecția datelor care poate fi contactată la:

  • email: gdpr@12senses.ro
  • adresă: București, Aleea Câmpul cu Flori nr. 2a, bl. 17b, sc. 1, ap.1, Sector 6.

Ce date colectăm și cum le colectăm?

Utilizăm doar acele informații strict necesare și relevante pentru afacerea noastră și pentru nevoile tale de consumator și le colectăm prin intermediul site-ului nostru care este găzduit și administrat in România.

Intrăm în posesia datelor tale, în principal ca urmare a faptului că tu optezi să ni le dezvălui in mod voluntar dar și prin captare automată, la momentul accesări paginii noastre, ca urmare a utilizării de tehnologie și programe informatice specifice.

Deși poți să vizitezi site-ul nostru fără să fii nevoit să iți dezvălui identitatea, poți să ne furnizezi în mod direct, datele tale personale, atunci când folosești:

  1. Formularul de comandă pentru a cumpăra produse și/sau servicii de la noi.

In cadrul acestui formular vom colecta următoarele date:

  • nume si prenume,
  • sexul,
  • țara de proveniență la data lansării comenzii și limba
  • numele companiei pe care o reprezinți,
  • adresa facturare/livrare,
  • adresa poștală prin indicare codului poștal
  • e-mailul și telefonul,
  • produsele achiziționate și volumul acestora.

Datele tale de mai sus le folosim cu scopul de a-ți prelua și prelucra comanda, pentru a întocmi documentația fiscală necesară și pentru a comunica cu tine la momentul livrării sau în cazul intervenirii unor situații neprevăzute.

În situația în care nu ești de acord sa ne dezvălui aceste informații solicitate, este posibil să nu iți putem onora comanda de produse.

  1. Formularul de newsletter de înscriere la campaniile promoționale sau programele noastre de fidelizare.

Date precum adresa ta de e-mail, le colectăm întrucât numai prin identificarea ta și prin comunicarea cu tine iți putem oferi beneficii. Prin intermediul comunicărilor de tip newsletter iți transmitem materiale de marketing și publicitate proprie folosind datele tale de identificare oferite chiar de tine.

Iți vom trimite comunicări privind noutățile din oferta noastră numai dacă ai optat în acest sens sau ai cumpărat de la noi produse similare cu cele aflate in oferta noastră promoțională.

Poți alege oricând să te răzgândești iar retragerea consimțământului o poți face prin accesarea link-ului de dezabonare, conform instrucțiunilor incluse în e-mail.

  1. Formularul de înregistrare a unui cont propriu sau de autentificare/acces la contul propriu.

Te invităm să iți creezi un cont propriu pentru:

  • a avea acces la propriile date personale pe care le poți modifica sau șterge,
  • a ține evidența comenzilor (finalizate sau nefinalizate),
  • a beneficia de puncte ce pot genera avantaje comerciale, potrivit campaniilor noastre promoționale,
  • a realiza setarea opțiunilor din magazinul on-line, respectiv alegerea parfumurilor ce urmează a fi distribuite pe baza de abonament.

Contul tău va fi protejat de o parola, setată de tine și la care nu vom putea avea acces.

Prin intermediul acestui formular vom colecta date precum:

  • nume si prenume,
  • sexul,
  • data de naștere,
  • țara de proveniență la data lansării comenzii,
  • numele companiei pe care o reprezinți, daca este cazul
  • adresa facturare/livrare,
  • adresa poștală prin indicare codului poștal,
  • e-mailul si telefonul,
  • informații legate de modalitatea de plată folosită,
  • produsele achiziționate si volumul acestora.
  1. Formularul de plată on-line MobilPay

Prin intermediul acestui formular de plată, operatorul Netopia Payments, companie înregistrată în România, prelucrează in mod distinct următoarele categorii de date de natura financiară pe care le furnizezi prin intermediul formularului de plată: contravaloare achitată, numărul cardului, numele înscris pe card, data expirării, codul CVV, cod unic de identificare tranzacție, număr telefon și orice alte date privind metodele de plată utilizate, în măsura în care sunt necesare desfășurării activității Netopia Payments.

Datele de natura financiară mai sus menționate nu întră în posesia subscrisei nefiind în nici o modalitate prelucrate de noi.

În posesia subscrisei întră, prin intermediul datelor furnizate de prestatorul bancar, confirmarea plătii, suma achitată, numele plătitorului.  

  1. Modulul de comunicare whatsapp: prin accesarea acestui modul de comunicare directă și instantanee cu noi, sunteți de acord sa ne furnizați următoarele date: număr de telefon, poza de profil whatsapp.
  2. Link-urile de acces către paginile oficiale ale subscrisei din rețelele de socializare Facebook si Instagram și către canalul Youtube.

Ca urmare a setărilor pe care le-ați realizat in legătură cu propriul dvs. cont de Facebook/Instagram, orice interacțiune cu paginile noastre din cadrul acestor rețele de socializare, ne da posibilitatea de a primi informații în legătură cu profilul dvs. public precum și acces la orice informații publice dezvăluite voluntar de dvs. către Compania Facebook.

Potrivit politicii de confidențialitate a Facebook, ce guvernează toate aplicațiile Facebook, politica pe care o puteți consulta accesând link-ul https://www.facebook.com/about/privacy/, sunt considerate informații publice acele informații ce pot fi văzute de oricine în cadrul și în afara Facebook, chiar și de către persoanele care nu dețin conturi în platformă.

Exemple de astfel de informații publice sunt: numele dumneavoastră de utilizator, orice informații pe care le distribuiți pentru o audiență publică, informațiile din profilul dvs. public sau conținutul pe care îl distribuiți pe o pagină, în orice alt forum public.

Prin intermediul propriilor noastre paginii Facebook/Instagram accesăm datele dvs., în principal, ca urmare a faptului că ați optat să le dezvăluiți, în mod voluntar, prin setările realizate public, dar și prin captarea lor automată, ca urmare a utilizării de către aceasta aplicație a unor tehnologii și programe informatice specifice încă de la momentul accesări paginii.

O informare completă asupra tehnologiei folosite și opțiunilor dvs. de a schimba setările în legătură cu modul de acțiune al acestor tehnologii regăsiți la aceasta adresa https://www.facebook.com/policies/cookies/ și va invităm să o parcurgeți cu atenție asigurându-vă ca ați înțeles-o pe deplin.

Dacă veți accesa pagina noastră Facebook/Instagram, fără să reacționați în nici o modalitate la o postare a noastră nu vom realiza nici un fel de activități de prelucrare date.

Dacă însă interacționați cu noi este posibil să vă transmitem mesaje private utilizând mijloacele de comunicare puse la dispoziție de aceasta aplicație.

Ulterior, în raport de interesul dvs. pentru activitatea noastră, dacă veți dori să aflați informații suplimentare despre produsele e noastre, veți avea posibilitatea sa ne furnizați și alte date personale.

Vom folosi aceste date de contact exclusiv pentru a vă transmite informațiile punctuale solicitate de dvs.

Prin accesarea canalului de Youtube, veți accepta regulile și politicile de utilizare promovate de Google Ireland Limited, inclusive in ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal.

Captarea automată de date in Site  se realizează prin intermediul:

  • tehnologiei cookie; cookie reprezintă un fragment de informație transmisă din pagina web, salvată de browser pe hard disk-ul calculatorului tău și pe care noi o putem accesa ulterior. Acesta reține informații statistice necesare unei paginii web pentru a personaliza sesiunea de navigare (ex. prin afișarea unor imagini dinamice cu produse de interes) precum pagini web vizitate anterior, descărcările făcute, furnizorul de internet utilizat, țara de origine a vizitatorului site-ului, etc.

Cele mai obișnuite cookie-uri sunt:

  • Tehnice: ne sunt absolut necesare pentru a ne asigura de eficiența site-ului din perspectiva tehnică,
  • Funcționale: memorează alegerile tale și ne ajută să îmbunătățim experiența ta de shopping pe site-ul nostru,
  • De performanța: ne ajută să măsurăm performanța site-ului utilizând informații despre modul in care vizitatorii navighează în site,
  • De redirecționare: ne ajuta sa plasăm anunțuri publicitare in alte pagini web pe care le folosești
  • Plug-in de social media: pentru a ne conecta clienții la diferite canale social-media.

Colectam si prelucram datele furnizate de tehnologia cookie doar daca ne permiți acest lucru.

  • Fișierelor jurnal de servere web standard, ne oferă informații statistice referitoare la numărul de vizitatori și ne permit să evaluam capacitatea tehnică a paginii noastre.

Prin intermediul acestora colectăm câteva informații referitoare la adresa de IP însă acestea nu sunt in măsura să te identifice in mod direct ci să ne ofere date statistice in legătura cu traficul pe pagina.

  • Google Analytics care ne ajută să măsurăm si sa evaluăm eficiența publicității noastre dar și a modului in care vizitatorii folosesc pagina noastră de web.
  • Facebook pixel – folosim Pixelul Facebook ca și instrument de analiza care să ne permită să măsurăm eficacitatea activităților publicitate. Folosim datele furnizate de pixel pentru a:
  • ne asigura ca reclamele noastre sunt afișate persoanelor potrivite;
  • beneficia de instrumentele de publicitate oferite de Facebook.

Pentru a fi de acord sau ați retrage acordul privind prelucrarea automată prin intermediul programelor sau tehnologiilor mai sus menționate, setează această opțiune in cadrul mesajului de întâmpinare pe care îl primești la accesarea site-ului / efectuează setările adecvate in browser-ul tău. Pentru mai multe detalii accesează politica noastră de cookies.

In cazul in care optezi să navighezi fără aceste tehnologii sau programe, unele funcțiuni sau caracteristici ale site-ului nu vor putea funcționa. 

Daca vei completa toate formularele postate in site si daca accepti utilizarea integrala a  programelor si tehnologiilor de captare automata, vom colecta următoarele date: 

  • date de identitate: nume și prenume, numele companiei pe care o reprezinți
  • date de contact: adresa e-mail, telefoneventual adresa facturare și livrare
  • date privind tranzacțiile comerciale: produse achiziționate de la noi, metoda de plată
  • date tehnice: date de conectare, inclusiv IP, sistemul și platforma de operare, identificare browser, locația, tehnologii folosite pe dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului
  • date de utilizare: a site-ului web, a produselor noastre,
  • date de marketing: preferințele tale de a primi informări de la noi

Scopul colectării și temeiul juridic

Colectăm informați ce conțin date personale sau tehnice in principal pentru:

  1. A ne îndeplini obligațiile contractuale asumate față de tine (creare și administrare cont, prelucrarea comenzii inclusiv confirmare/anulare, notificare privind plătite ce urmează să devina scadente, facturare și expediere, retur/schimb de produse inclusiv rambursarea integrală sau parțială a contravalorii, asigurare servicii suport).

Temeiul colectării este unul legal și necesar încheierii unui contract între tine și compania noastră.

  1. Comunicare într-un mod personalizat

Utilizăm adresa ta de e-mail pentru a-ți comunica status-ul comenzii plasate, al livrării, a unui posibil retur sau a unei reclamații, pentru a-ți reaminti că există produse plasate in coșul de cumpărături on-line iar comanda este nefinalizată, ajutându-te astfel să decizi.

  1. Îmbunătățirea serviciilor noastre și a experienței tale de cumpărături pe site–ul nostru 

Pentru a realiza aceasta activitate ne întemeiem pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale dar suntem atenți și la respectarea drepturilor și libertăților tale astfel încât iți oferim posibilitatea facila de dezabonare de la utilizarea programelor si tehnologiilor pe care le folosim în procesul de colectare și prelucrare date.  

  1. Marketing direct

Ne întemeiem comunicările de marketing pe conșimțământul tău prealabil dar și pe interesul tău exprimat pentru produse similare.

Poți alege să te răzgândești oricând  accesând link-ul de dezabonare din cadrul mesajelor pe care le primești de la noi.

  1. Motive de securitate a infrastructurii noastre hardware și software.

Temeiul colectării si prelucrării in acest scop este atât unul legal, respectiv obligația de paza a bunurilor cat si unu bazat pe interesul nostru legitim de a ne proteja afacerea.

In măsura în care vom folosi informațiile deținute in alte scopuri decât cele mai sus declarate, iți vom solicita în mod expres consimțământul și iți vom explica de ce noi drepturi beneficiezi in aceasta situație.

  1. Soluționarea disputelor si litigiilor

Prelucrăm datele preluate de la tine și pentru prevenirea fraudelor sau pentru soluționarea unor dispute sau litigii ivite intre noi sau intre noi și diverse instituții ale statului in legătură cu activitatea ta din site.

Imposibilitatea / refuzul de a ne furniza anumite date personale

In situația in care nu ne furnizezi informațiile solicitate este foarte probabil sa nu poți utiliza in parametrii normali site-ul nostru si de asemenea sa nu putem accepta și prelucra solicitarea ta și să nu fim în măsură să iți furnizăm produsele sau serviciile de interes pentru tine.

Utilizatori

Datele tale sunt folosite de East Perfume Industries SRL si nu vom distribui niciodată informațiile tale cu caracter personal unui terț in alte scopuri decât cele descrise in prezenta Politica.

Putem transmite informațiile tale cu caracter personal partenerilor noștri de încredere care sunt în măsură să ofere garanții în legătură cu securitatea si confidențialitatea datelor tale si care procesează datele doar în conformitate cu instrucțiunile noastre.

Partenerii noștri sunt in general terți prestatori de servicii cu care colaborăm și care activează în domenii precum: servicii IT și mentenanță, găzduire baze de date intern și în cadrul UE, servicii de analiza comportamentala (Google analytics, Facebook), contabilitate și fiscalitate, consultanță și asistența juridică, marketing, finanțare, publicitate, prelucrarea plătii, livrare sau alte servicii, autorități publice.

Locul stocarii

Atât pagina de internet cât și baza de date fizică și electronică conținând informații cu caracter personal sunt găzduite/stocate pe servere securizate din România.

De asemenea datele dvs. aflate pe suport fizic, printat, pot fi stocate la sediul social sau in alte locații aparținând persoanelor împuternicite de noi să presteze diverse servicii pentru noi (contabilitate, departament juridic, etc).

În măsură în care vom transfera anumite date cu caracter personal unor entități localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv în state cărora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal vom lua măsuri pentru a va proteja drepturile și interesele.

Transferurile vor fi protejate prin clauzele contractuale sau alte garanții precum schemele de certificare din care face parte și scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Măsuri de securitate

 Am securizat pagina noastră web, prin măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii și distrugerii datelor dvs., împotriva accesării acestora de către persoane neautorizate sau a modificării si difuzării acestora.

Deși datele tale sunt colectate in mediul online, o parte din acestea sunt stocate inclusiv pe suport de hârtie (ex. facturi).

East Perfume Industries SRL se preocupa in mod special și constant de implementarea unor masuri eficiente de securitate de natura să protejeze datele dvs. cu caracter personal si să evite breșe de securitate atât in ceea ce privește informația stocată on-line cât și pe suport fizic.

Indiferent de modalitatea de stocare, datele tale sunt păstrate in medii sigure care beneficează de măsuri de protecție la acces, utilizare, divulgare, modificare sau distrugere neautorizată.

De asemenea, am implementat măsuri speciale privind securitatea rețelei și a transferului de date, auditare și testare a infrastructurii, personal instruit, transfer de date in afara României putând fi realizat realizat doar către entități ce pot asigura o protecție similară și cu încunoștințare prealabilă.

Perioada de stocare

In cazul în care prelucrăm datele tale pentru executarea unor obligații precontractuale/contractuale vom stoca datele atât timp cât este necesar pentru executarea contractului și pentru o perioadă ulterioară suplimentară de 3 ani.

În cazul în care prelucrăm datele tale in virtutea unei obligații legale sau în interes public vom stoca datele atât timp cat este necesar pentru respectarea obligațiilor legale sau atât timp cat interesul este calificat ca fiind de utilitate publica.

In cazul în care prelucrăm datele tale pentru protejarea intereselor noastre legitime de afaceri, vom stoca datele pana când ne vei solicităm să ne oprim cu excepția cazului în care vom putea demonstra că motivul pentru care colectăm și stocăm este prioritar față de interesele, drepturile si libertățile tale.

În cazul în care prelucrăm datele tale in baza acordului tău expres, vom stoca datele pana la momentul la care ne vei cere să ne oprim.

Automatizarea procesului decizional

East Perfume Industries SRL nu folosește procese automatizate care pot genera efecte juridice care te privesc sau care te pot afecta într-o măsură semnificativă.

Drepturi

  1. Dreptul la informare – ai dreptul să știi dacă datele tale personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce, de cine sunt prelucrate, pentru ce perioadă și dacă aceste date fac obiectul unei prelucrări automate de natură să producă efecte juridice sau să te afecteze in mod semnficativ.
  2. Dreptul de acces – ai dreptul de a accesa, in mod gratuit și la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la tine/despre tine. Aceasta include dreptul tău de a solicita și de a obține o copie a datelor personale culese.
  3. Dreptul la actualizare/rectificare – ai dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor tale personale, care sunt inexacte sau incomplete.
  4. Dreptul de ștergere – in cazul in care ți-ai retras consimțământul acordat, te opui prelucrării datelor, prelucrarea nu este conformă cu prevederile Regulamentului sau nu mai este necesară pentru realizarea scopurilor in care datele au fost colectate și prelucrate, poți cere ca datele tale personale sa fie șterse din înregistrările noastre.
  5. Dreptul de a restricționa procesarea – in cazul in care se aplica anumite condiții, ai dreptul sa restricționezi procesarea datelor tale personale.
  6. Dreptul de opoziție – în anumite cazuri ai dreptul sa te opui procesării datelor tale personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
  7. Dreptul de opoziție în legătură cu prelucrarea automată – In situația în care datele tale cu caracter personal sunt supuse unei prelucrări automatizate, inclusiv crearea de profiluri, care poate produce efecte juridice sau va poate afecta într-o manieră semnificativă, ești îndreptățit sa ne solicitați să  excludem datele tale din orice proces decizional individual automatizat.  
  8. Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul să obții datele tale personale într-un format adecvat sau, daca este posibil prin transfer direct de la un procesator la altul.
  9. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ai dreptul să soliciți ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
  10. Dreptul de a retrage consimțământul – ai dreptul sa de a iți retrage in orice moment consimțământul. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării dinainte de retragerea acestuia.
  11. Dreptul de a depune o plângere – dacă vrei sa faci o sesizare în legătură cu modalitatea în care prelucrăm datele tale cu caracter personal, te invităm să ne contactezi:
  • prin e-mail la adresa:  gdpr@12senses.ro,
  • prin posta sau curier la adresa : București, Aleea Câmpul cu Flori nr. 2a, bl. 17b, sc. 1, ap.1, Sector 6.

Te asigurăm ca toate sesizările si plângerile tale vor fi tratate cu seriozitate, profesionalism si deplină confidențialitate.

Daca totuși ești nemulțumit de modalitatea in care am răspuns sesizărilor tale, te poți adresa autorităților ce dețin rol de control asupra activității noastre în materie de date cu caracter personal.

In România aceasta autoritate este reprezentată de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ale cărei informații de contact sunt:

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Regulament Concurs CHRISTIAN DIOR 450 ML

Fă-ți abonament pe www.12senses.ro în perioada 17-24 decembrie și ai ocazia să câștigi parfumul CHRISTIAN DIOR ROUGE TRAFALGAR 450 ML

Pașii concursului:
 Cumperi aboanament 12SENSES în valoare de 79.00 lei , iar înainte de a finaliza comanda folosește HASHTAGUL #CONCURS în secțiunea “Note Comandă”
 FOLLOW @12senses
 FOLLOW @jasminesaraj
 LIKE acestei postări

-Concursul incepe ASTĂZI 17 decembrie si se încheie pe 24 decembrie.
Extragerea câștigătorului va fi anunțată LIVE pe Instastory și va fi făcută în baza extragerii la sorți a tuturor abonaților din perioada mai sus mentionata ce au mentionat #CONCURS la finalizarea comenzii ȘI au urmat restul regulilor concursului.

-Cadoul este oferit de persoana fizica Giulia Dinu.