LOVE IS IN THE AIR

300,00 lei

Descopera selectia a 6 parfumuri Best Seller din universul parfumeriei in Signature Box. Inlocuiesti rezerva dispozitivului tau si porti parfumul potrivit simturilor tale in orice moment al zilei.

✓ 6 parfumuri prestabilite
✓ Box 12SENSES
✓ Dispozitiv
✓ Săculeț de catifea
✓ Livrare gratuită

Incluse în pachet Cantitate

Dispozitiv 12 Senses

1

Christian Dior Gris Dior (8ml) EDP

Gris Dior este un parfum considerat semnătura a casei de moda înființata de catre Christian Dior. Acest parfum este o expresie olfactivă regăsită in magazinul din Avenue Montaigne . Gris Dior este un parfum intens ale care-i note puternice reușesc sa combine perfect eleganta subtila ale unor ingrediente premium. Creatorul acestui parfum vorbește despre bergamot si iasomnie ca fiind secretele ce aduc magia acestui parfum.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Christian Dior Gris EDP

1

Mugler Alien (8ml) EDP

Orice iubitoare de parfum a incercat macar pentru o singura data acest parfum. Iar cele ce nu l-au incercat, vor fi seduse de un micros unic, care ramane in topurile celor mai dorite parfumuri.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Thierry Mugler Alien. EDP

1

Montale Boise Fruite (8ml) EDT

Creatile Montale sunt renumite pentru pasiunea aromelor orientale. Boise Fruite , combina citrice proaspete clasicul vetiverul si lemnul de santal specific creațiilor de nisa. Creatorul acestuia , Pierre Montale , oferă o atenție deosebita pentru ingredientele ce stau la baza creatiolor sale. Alege sa porți acest parfum in orice moment al zilei, si împarte celor din jur simiplitatea eleganta sa.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Montale Boise Fruite. EDT

 

1

Marc Jacobs Decadence (8ml) EDP

Decadence reprezinta primul parfum Marc Jacobs dedicat femeii, fiind un simbol al maturitatii si al sex-appealului. Spre deosebire de colectia Daisy, acest parfum oglindeste femeia puternica, gata sa traiasca conform propriilor reguli.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Decadence. EDP

1

Tiziana Terenzi Vele (8ml) EDP

Una dintre cele mai iubite case de parfumerie de nisa, Tiziana Terenzi te poata intr-o calatorie intrastelara. Mango, fructul pasiunii si coacaze rosii, imbina perfect caldura florilor de zambilă, ylang-ylang si trandafir.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Vele. EDP

1

DKNY Be Delicious (8ml) EDP

Deliciosul parfum creat de DNKY aduce in lumina spiritul energic si dinamic al New Yorkului. Arata femeii indraznete din tine puterea unui parfum care te invaluie in fiecare moment al zilei. Be Delicious este ideal atat pentru zilele delicate de primavara cat si cele calduroase de vara.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Be Delicious.

1
Share

SKU: BOX-12SENSES-MC6 Categorie: