LUXURY KIT

480,00 lei

Descopera selectia a 12 parfumuri Best Seller din universul parfumeriei in Signature Box. Inlocuiesti rezerva dispozitivului tau si porti parfumul potrivit simturilor tale in orice moment al zilei.

✓ 12 parfumuri prestabilite
✓ Box 12SENSES
✓ Dispozitiv
✓ Săculeț de catifea
✓ Livrare gratuită

Incluse în pachet Cantitate

Dispozitiv 12 Senses

1

Christian Dior Ambre Nuit (8ml) EDP

Creatie a parfumierului François Demachy, Ambre Nuit ilustreaza intensitatea noptilor orientale prin notele sublime ale ingredientelor picante dar si trandafirul unic al Asiei. Asemeni culorii sale, aceasta creatie iconica te poarta intr-o simbioza delicata in care senzualitatea este transmisa unei personalitati puternice.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Christian Dior Ambre Nuit EDP

1

Christian Dior Granville (8ml) EDP

Acest parfum simbolizează porspetimea vieții. Evocând vântul din Granville, legătura acestor miresme este strâns legată de copilăria creatorului Dior. Granville este considerat parfumul de suflet al acestuia , fiind recunoscut in industria ca fiind semnătura olfactivă Dior.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Christian Dior Granville EDP

1

Dolce & Gabbana Light Blue (8ml) EDT

Lasati razele calde de soare sa va inunde trupul si sufletul. Cu apa de toaleta Dolce & Gabbana Light Blue, va veti gasi imediat pe plajele siciliene, unde briza proaspata adie deasupra nisipului fierbinte.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Dolce & Gabbana Light Blue. EDT

1

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Dore (8ml) EDP

Parfumul unisex Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré este asemeni unei opere de arta sau a unei bijuterii rare. Creat din ideea de a combina aroma lemnului cu stralucirea crinului asiatic Golden Stone, Van Cleef se pozitioneaza in topul celor mai apreciate parfumuri ale ultimilor ani.

Ce primesti? Rezerva de 8ml din parfumul Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois Doré. EDP

1

Juliette Has A Gun Miss Charming (8ml) EDP

Inca de la primele tonuri ale acestui parfum poti remarca subtilitatea aromelor date de ingredientele premium. Fiind un brand ce se adreseaza acelor femei care stiu sa isi foloseasca toate armele feminitatii, Miss Charming este un parfum indraznet, potrivit atat pentru momentele importante ale zilei, cat si pentru seri elegante.

Ce primesti? Rezerva parfumului de 8 ml a parfumului Miss Charming. EDP

1

Hugo Boss Ma Vie (8ml) EDP

Inspiratia primaverii se regaseste in toate notele parfumului vesel si luminos Ma Vie. Lasa-te invaluita de puterea florilor si poarta Ma Vie in orice moment al zilei!

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Ma Vie. EDP

1

Chloé (8ml) EDP

Chloe este un parfum ideal pentru fiecare moment deosebit din viata unei femei. Poate fi purtat atat pe timp de zi cat si pe timp de seara. Lasa-te invaluita de forta delicata a parfumului Chloe.

Ce primesti? Rezerva de 8 ml a parfumului Chloe. EDP

1

Giorgio Armani Aqua Di Gioia (8ml) EDT

Spiritul puternic si demn al fiecarei femei se regaseste in Aqua di Gioia. Cu identitatea sa aerata si libera, parfumul te duce cu gandul la vacantele interminabile de vara.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Aqua di Gioia. EDT

1

Christian Dior Addict (8ml) EDP

Ce primesti ? Rezerva de 8 ml a parfumului Addict. EDP

1

Chopard Wish (8ml) EDP

Chopard Wish este un parfum senzual si misterios care face orice femeie sa se simta bine in pielea ei. Se spune despre el ca poate intoarce si capul celor mai pretentiosi parfumuri, ingredientele sale fiind atent alese pentru o combinatie fatala.

Ce primesti ? Rezerva de 8 ml a parfumului Wish. EDP

1

Miu Miu (8ml) EDP

Simte-te proaspata si jucausa purtand parfumul semnatura al casei Miu Miu. Ideal pentru o zi energica din viata fiecarei femei. Miu Miu este un parfum vesel si proaspat care iti va da doza de buna dispozitie.

Ce primesti? Rezerva de 8ml a parfumului Miu Miu. EDP

1

Van Cleef & Arpels California Reverie (8ml) EDP

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire California Reverie este dedicat femeii care transmite senzualitate prin toti porii.

Ce primesti ? Rezerva de 8 ml a parfumului California Reverie. EDP

1
Share

SKU: BOX-12SENSES-MC12 Categorie: