Despre 12 SENSES

Dorinta femeilor de a fi invaluite de misticul aromelor exista inca din timpurile Egiptului Antic. Este o aspiratie ce traverseaza timp, tari si culturi in fata careia nu putem decat sa fim recunoscatoare. Noi, femeile, gasim in parfumurile pe care le purtam mesajul sublim pe care vrem sa il transmitem.
Parfumurile sunt o arma jucausa, pe care oricare dintre noi o foloseste.
Stim ca un parfum perfect inseamna mai mult decat ingredientele ce il creeaza.
Parfumul ne da incredere in ceea ce suntem, cine vrem sa fim, sau ce vrem sa comunicam subtil celorlalti.

Povestea Noastră

In urma cu un an, navigând pe YouTube am descoperit o platforma ce oferea femeilor posibilitatea , de a încerca un parfum nou lunar. Era pentru mine ca un vis al copilăriei devenit realitate. Sa pot purta orice parfum , sa pot testa orice parfum. Zile întregi am căutat o modalitate prin care sa-mi pot crea abonament, iar produsul sa se livreze din USA- pur si simplu eram îndrăgostită de concept. Mi-am dat seama ca nu sunt singura care vede in acesta benefiicile reale pe care o femeie le are folosind un astfel de produs-abonament. Își poate alege un produs de brand in fiecare luna. Am început sa ma documentez si sa caut păreri. Răspunsurile erau pozitive iar eu începeam din ce in ce mai mult sa cred intr-o idee ce afara bucura milioane de femei. M-am vizualizat făcând acest concept posibil pentru toate femeile din România, si, ce-i drept nu am stat prea mult pe gânduri  si am început sa pun bazele 12SENSES.

Giulia Dinu – Fondator 12SENSES

Misiunea noastra este sa oferim femeilor o experienta senzoriala unica in fiecare luna.

Ce facem

Colectionarea tuturor parfumurilor devine cu 12SENSES posibila datorita conceptului unic in care iti trimitem lunar cantitatea exacta pentru 30 de zile. Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti rezerva in dispozitivul 12SENSES si desigur sa iti alegi parfumurile in cont. Astfel, abonamentul ofera femeilor ocazia de a isi diversifica colectia si a testa parfumuri premium noi. In plus, atentia la detalii, calitatea si experienta in sine ale membrilor raman cele mai importante aspecte pentru noi.

Viziunea noastra:
12SENSES isi propune sa fie un reper in viata oricarei femei pentru celebrarea propriei persoane.

Cum facem

  • Militam pentru o calatorie autentica prin care fiecare dintre femei sa isi indrepte atentia spre vocea interioara, spre propriile simturi ce o fac unica.
  • Stim ca emotiile si trairile oricareia dintre noi sunt diferite, tocmai de aceea asociam fiecare parfum din selectia noastra cu diferite tipologii de personalitate/ emotii/ trairi.
  • Oferim pentru prima data posibilitatea de iti diversifica colectia de parfumuri de lux printr-un abonament.
  • Aducem in portofoliul de parfumuri 12SENSES la care membrii au acces in timpul abonarii, cele mai cautate creatii ale marilor case de parfumuri.
  • Investim suflet, timp si resurse pentru a fi la curent cu ultimele noutati ale caselor de parfumerie sau ale brandurilor internationale de lux si cautam in permanenta parteneriate cu distribuitori autorizati ai producatorilor de la care sa ne alimentam stocul in permanenta.
  • Lucram pentru imbunatatirea experientei din platforma
  • Oferim variatate pentru culoarea dispozitivelor 12SENSES, astfel incat membrii sa isi poata alege culoarea in functie de propriile gusturi.
  • Pregatim cu atentie fiecare comanda. Pentru noi, acesta repreprezinta momentul in care pasiti in Universul 12SENSES, iar la deschiderea coletului vrem sa iti va aducem zambetul pe buze. Nu facem rabat de la calitatea materialelor folosite si suntem intr-o continua implementare ale ultimelor tendinte in materie de Customer experience.
La 12SENSES impartasim acelasi scop:
Celebram femeia pentru ceea ce EA SIMTE ca este.